RE/MAX Eximas

Paras Välittäjä Yrittää. Paras Yrittäjä Välittää.

Uudentyyppinen täydenpalvelun kiinteistönvälitysliike RE/MAX Eximas, toimipaikkana Mäntsälä ja toiminta-alueena koko Etelä-Suomi. Osana maailmanlaajuista verkostoa lähes 6.500 toimistolla ja lähes 90.000 välittäjällä 90 maassa autamme kodin tai toimitilojen osalta kaikkialla maailmassa vahvalla paikallistuntemuksella.

Olemme lyhyessä ajassa saavuttaneet vahvan markkina-aseman. Olemme tuttu välittäjä - joka myös näkyy paikkakunnalla ja lähialueella tukien mm. monia eri tapahtumia. Jokainen välittäjämme on yrittäjä, mistä hyötyvät ennen kaikkea asiakkaamme. Panostamme henkilökohtaiseen ja ammattitaitoiseen palveluun. Tervetuloa asiakkaaksemme!

Kutsu meidät ILMAISELLE asuntoarviolle! Palvelemme mielellämme juuri sinua.

Mikä seuraava muuttosi onkaan, tee se RE/MAXin kanssa! Ota rohkeasti yhteyttä!

RE/MAX Eximas - Pirteästi Erilainen

RE/MAX on maailmanlaajuinen kiinteistönvälitysketju

RE/MAX on maailmanlaajuinen kiinteistönvälitysketju

RE/MAX toimii 40 vuoden kokemuksella yli 90 maassa noin 6 500 toimiston ja noin 90 000 välittäjän vahvuudella. Olemme markkinajohtaja peräti 11 Euroopan maassa, USA:ssa ja Kanadassa. RE/MAX-välittäjät auttavat vuosittain yli miljoonaa perhettä ostamaan ja myymään kotinsa ympäri maailmaa.

Kasvamme Suomessa
koko ajan

Suomessa RE/MAXilla on 28 toimistoa. Toimimme 15 paikkakunnalla: Espoossa, Helsingissä, Joensuussa, Jyväskylässä, Järvenpäässä, Kauniaisissa, Keravalla, Kouvolassa, Kuopiossa, Mäntsälässä, Nummelassa, Nurmijärvellä, Pirkkalassa, Tampereella, Turussa ja Vantaalla.

RE/MAX on erilainen

Yrittäjähenkisyys tekee välittäjistämme tavoitteellisia ja tästä hyötyvät ennen kaikkea asiakkaamme. Välittäjillämme on vahva paikallinen asiantuntemus ja kokemus asunnonvälityksestä.

Yrittäjyydellämme on pitkä historia

Ensimmäisen RE/MAX-toimiston perustivat Dave ja Gail Liniger vuonna 1973 Denveriin Yhdysvaltoihin. Dave Liniger toimi kiinteistönvälittäjänä, kunnes turhautui alan huonoon arvostukseen ja ymmärsi, että kaiken voisi tehdä toisin. Linigerit lähtivät toteuttamaan unelmaansa kiinteistönvälitysyrityksestä, jossa kaikki voittavat - asiakkaat, välittäjät, omistajat.

Yksinkertainen konsepti toimi. Dave Linigerin tavoite rakentaa maailmanlaajuinen kiinteistönvälitysorganisaatio, jossa asiakas saa aina asiantuntevaa paikallista palvelua, oli vihdoin toteutunut.

Eurooppaan RE/MAX saapui vuonna 1995, ja Suomessa ensimmäinen toimisto avattiin 2006.